Beau Geste

Beau Geste
Author:
Genre: Actiune&aventura
Tags: Africa, Africa de Nord, Algeria
Publisher: Valdo
Publication Year: 1993
Length: 270
Un fort aparat de morti, un comandant ucis, un cadavru disparut, confesiunea unui talhar, subt doar cateva fragmente din uluitoarea situatie cu care se confrunta Henry de Beaujolais ajuns la Frontul Zinderneuf intr-o misiune de salvare. Astfel incepe aceasta extraordinara poveste despre curaj, hotarare si aventura intr-un desert exotic si violent unde camaraderia, brutalitatea, revolta, nebunia si moartea napraznica se impletesc cu soarta fratilor Geste si a fabulosului safir Blue Water.
About the Book
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
Shares