Columbia

Zgomotul lucrurilor în cădere

Zgomotul lucrurilor în cădere

In anii ’90, cand Bogota abia se trezea din cosmarul celei mai violente perioade din istoria sa, tanarul universitar Antonio Yammara se imprieteneste intr-o sala de biliard cu Ricardo Laverde, un fost puscarias care se recomanda drept pilot.

More info →
Armatele

Armatele

Roman castigator al prestigiosului premiu Tusquets Editores in 2006. Ca si istoria clocotitoare a Americii de Sud, povestile ei sunt impregnate cu tumultoase intamplari ce impun suferinte abisale. Columbienii sunt nevoiti sa faca fata luptelor de gherila de peste 50 de ani.

More info →
Vâltoarea

Vâltoarea

Alaturi de eroii romanului, natura-pampa si padurea amazoniana-este ea insasi animizata si mitizata, devenind „infernul verde“ din inima caruia pandeste moartea, in cele mai atroce ipostaze.

More info →
Delir

Delir

Roman distins in anul 2004, in Spania, cu Premiul Alfaguara (acordat de Jose Saramago ca presedinte al juriului) si in 2006, in Italia, cu Premiul Grinzane Cavour pentru literatura straina.

More info →
Dulce companie

Dulce companie

Roman tradus in peste douazeci de tari si distins cu Premio Sor Juana Inés de la Cruz (1997) si Prix France Culture (1998).

More info →
Shares