Cronologia evenimentelor din Călătoarea, seria Outlander – Infografic

Romanele din seria Outlander de Diana Gabaldon fie le urăști fie le iubești, ajungând să dezvolți o anumită dependență. Despre Călătoarea, primul volum al seriei Outlander se pot spune multe, cert este însă că având în vedere numărul bogat de evenimente care se desfășoară într-un timp relativ scurt într-o multitudine de planuri, devine uneori complicat să ne păstrăm orientarea. Credem că tabelul se va dovedi folositor în special celor care deja au înaintat cu lectura la următoarele volume ale seriei și simt nevoia să își împrospăteze anumite informații.

Nu recomandăm următorul grafic persoanelor care nu au citit încă volumul sau nu au văzut serialul. Mă rog, doar dacă nu îi deranjează spoilerele!

cronologie-calatoarea-seria-outlander

Și acum, nu-i așa că v-ați uitat mai atent la unele date din cronologie? Cum ar fi 1 mai sau 20 octombrie?

*imagine header – starz.com

Cartea Mea

Aici, la „Cartea mea”, iubim cărțile. Iubim călătoriile. Iubim să citim pentru a cunoaște locuri, oameni și vremuri sau pentru a ne aminti de un loc drag. În vacanțe avem întotdeauna o carte la noi, strâns legată de locul pe care îl vizităm. Alteori, pentru că deși ne-am dori sa ajungem în toate colțurile planetei, ne este imposibil, ne mulțumim sa descoperim lumea din cărti. Alteori, ne planificăm călătoriile (și) în funcție de carțile citite. Prin urmarea „Cartea mea” încearcă să îmbine două pasiuni –lectura și călătoriile.
Cartea Mea
Shares