Erotica

Infernul lui Gabriel

Infernul lui Gabriel

Infernul lui Gabriel este o poveste plina de pasiune a evadarii omului din iadul personal, in incercarea de a dobandi imposibilul: izbavirea si dragostea.
Enigmatic si sexy, profesorul Gabriel Emerson este un foarte respectat specialist in Dante in timpul zilei si un adept al placerilor lipsite de inhibitii, in timpul noptii.

More info →
Arta iubirii

Arta iubirii

Ovidius, "cantaretul iubirilor gingase” s-a nascut in anul 43 i.Hr. Capodopera a literaturii erotice din antichitate si pana astazi, Arta Iubirii este o ilustrare a iubirii, esenta eterna a relatiei dintre barbat si femeie. Opera este un bogat izvor de cunoastere a epocii in care a trait poetul. "Ceea ce se ascunde, ramane nestiut si ce-i necunoscut, nu este dorit”, spune Ovidius. Iata de ce trebuie sa cautati si sa aflati aceasta carte

More info →
Povestea vieții mele. Casanova

Povestea vieții mele. Casanova

S-a nascut la Venetia in 1725, a primit o educatie rafinata, a devenit doctor in drept la 16 ani si si-a inceput cariera ca abate intr-o manastire. Chipul sau de dandy (inalt, brunet, cu parul lung si frumos ondulat) si fascinatia pentru sexul frumos l-au determinat sa renunte curand la cariera bisericeasca.

A calatorit mult, i-a cunoscut pe cei mai importanti oameni ai vremii (Catherina cea Mare, Frederic cel Mare, Voltaire, Mozart etc.), a fost inchis de Inchizitie timp de 5 ani si este cel mai celebru seducator al tuturor vremurilor. Casanova era, se pare, deopotriva dorit si invidiat pentru inepuizabila sa forta erotica.

More info →
Sappho. Amorurile unei muze

Sappho. Amorurile unei muze

Sappho. Amorurile unei muze (Sappho's Leap, 2003) urmareste odiseea unei femei pline de pasiune, o poeta de exceptie - „a zecea muza“, cum ii spusese Platon - tesuta pe fundalul minutios si veridic reconstituit al Lumii antice. Sappho, cea mai renumita poeta a Antichitatii, s-a nascut in insula Lesbos (cca 600 i.Hr.). Indragostita de Alceus, poet si el, comploteaza impreuna cu acesta la rasturnarea tiranului insulei.

More info →
Cele o sută douăzeci de zile ale Sodomei sau școala libertinajului

Cele o sută douăzeci de zile ale Sodomei sau școala libertinajului

Author:
Genres: Erotica, Fictiune
Tags: Europa, Europa de Vest, Franta

Si-acum, prietene cititor, se cade sa-ti pregatesti sufletul si mintea pentru cea mai plina de necuratii povestire ce se va fi facut vreodata de cand e lumea lume, o asemenea carte neintalnindu-se nici la antici, nici la moderni. Fara indoiala, multe dintre ratacirile pe care le vei vedea zugravite iti vor displacea, lucru pe care-l stim prea bine, insa vei gasi alte cateva care te vor atata pana acolo c-o sa ramai fara ceva samanta si iata tot ce ne trebuie.

More info →