Fantezie

Ultimul viking

Ultimul viking

Ultimul Viking, primul din seria Nemuritor, este un roman care abunda in creaturi fantastice, dar care, in acelasi timp, este presarat cu date si fapte istorice reale. Nu lipsesc situatiile amuzante si o poveste de iubire cum nu s-a mai vazut. Cititorul are totodata ocazia de a afla lucruri interesante despre credintele si zeitatile vikingilor, precum si despre creaturile mitologice intalnite in legendele diferitelor culturi.

More info →
Dracula

Dracula

Romanul lui Bram Stoker impune una dintre cele mai cunoscute figuri - contele Dracula, ale carui patimi diabolice corup si ucid fiinte nevinovate - si nareaza lupta cu vampirul nemuritor. Nenumaratele sale ecranizari si dramatizari, precum si notorietatea personajului vampir confirma statutul extraordinar al acestei povesti care nu inceteaza sa fascineze, al unuia dintre cele mai prezente si longevive mituri ale imaginarului modern.

More info →
La jumătatea drumului spre mormânt

La jumătatea drumului spre mormânt

Dragoste si aventura, sex si drama intr-un thriller incendiar.
Bestseller New York Times si USA Today.
La jumatatea drumului spre mormant este primul volum din seria Vanatoare nocturna de Jeaniene Frost - si este incredibil!
O fantezie urbana spectaculoasa, care preia tema vanatorii de vampiri abordata dintr-un unghi inedit, cu propria ei mitologie vampirica si mult suspans.
Este povestea lui Cat - dura si violenta, si totusi vulnerabila, iar uneori mai incapatanata decat ar trebui - si a lui Bones - vampirul blond cu accent britanic, irascibil si sarcastic.

More info →
Oameni de hârtie

Oameni de hârtie

Majoritatea personajelor din romanul experimental Oameni de hartie de Salvador Plascencia, scriitor din miscarea McSweeney’s, traiesc aceeasi poveste – numai ca ele nu stiu.

More info →
Tâlharul din Ostia

Tâlharul din Ostia

Ne aflam la Ostia, portul Romei, iar anul este 79 dupa Hristos.
Flavia Gemina, fiica unui capitan de cursa lunga, este pe cale sa porneasca intr-o aventura palpitanta.

More info →
Shares