[Travel by book] 3 zile în Pomerania, la Gdańsk – zbor și 3 nopți cazare – 134 euro/p

RECOMANDARE DE LECTURĂ:

Toba de tinichea

Toba de tinichea

Toba de tinichea, romanul care a socat Germania si a devenit un bestseller international, a fost ecranizat in 1979 de regizorul Volker Schlondorff. Pelicula a primit Palme d’Or la Festivalul de la Cannes si Premiul Oscar pentru cel mai bun film strain.

More info →

 

ZBOR Wizz Air  Timișoara – Gdansk( cu garanție Flyhacks) și retur:

OPȚIUNE CAZARE Gdansk I:

*scor 7.5/10 pe booking.com

OPȚIUNE CAZARE Gdansk II:

*scor 8.2/10 pe booking.com

 

PERIOADĂ: 25 – 28 septembrie 2017

PRET PENTRU 2 ADULȚI:

  • Zbor: 204 euro / 2 = 102 euro/p
  • Cazare 3 nopți în Gdansk:

I – 64 euro / 2 = 32 euro/p

II – 93 euro / 2 = 46.5euro/p

  • Total:

I – 268 euro / 2 = 134 euro/p

II – 297 euro / 2 = 148.5 euro/p

NOTĂ:

Aceasta este o vacanță DIY (do-it-yourself). Va trebui să faci personal rezervările pentru zbor și cazare. Pentru a ajunge pe pagina rezervărilor fă click pe imagine sau pe linkurile din articol. Nu uita să verifici prețul și locația în cazul unităților de cazare. Prețurile afișate în exemplu sunt valabile la momentul publicării articolului și se pot modifica oricând. Opțiunea de achiziție este strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile înaintea oricărei achizitii.

Pe acest website există linkuri de marketing afiliat.

*Imagine header – pixabay.com

Cartea Mea

Aici, la „Cartea mea”, iubim cărțile. Iubim călătoriile. Iubim să citim pentru a cunoaște locuri, oameni și vremuri sau pentru a ne aminti de un loc drag. În vacanțe avem întotdeauna o carte la noi, strâns legată de locul pe care îl vizităm. Alteori, pentru că deși ne-am dori sa ajungem în toate colțurile planetei, ne este imposibil, ne mulțumim sa descoperim lumea din cărti. Alteori, ne planificăm călătoriile (și) în funcție de carțile citite. Prin urmarea „Cartea mea” încearcă să îmbine două pasiuni –lectura și călătoriile.
Cartea Mea
Shares