[Travel by book] Minivacanță cu aer medieval în Carcassonne (156 euro/p)

RECOMANDARE DE LECTURĂ:

Sepulcrul

Sepulcrul

Octombrie 1891: Tanara Leonie Vernier si fratele ei Anatole parasesc Parisul pentru a se retrage la Domaine de la Cade, la cativa kilometri de Carcassonne. In padurile stravechi care inconjoara casa izolata, Leonie descopera ruinele unui sepulcru vizigot - si este atrasa in misterul unei crime din trecut si al unui pachet de carti straniu, despre care se spune ca detine puterea vietii si a mortii.

More info →

 

ZBOR Ryanair București – Toulouse(cu garanție Flyhacks) și retur:

 

OPȚIUNE CAZARE Carcassonne I:

*scor 7.5/10 pe booking.com

OPȚIUNE CAZARE Carcassonne II:

*scor 8.4/10 pe booking.com

 

PERIOADĂ: 26 – 29 septembrie 2017

PRET PENTRU 2 ADULȚI:

  • Zbor: 212 euro / 2 = 106 euro/p
  • Cazare 3 nopți în Carcassonne:

I – 99 euro / 2 = 49.8 euro/p

II – 190 euro / 2 = 95euro/p

  • Total:

I – 311 euro / 2 = 155.5 euro/p

II – 190 euro / 2 = 201 euro/p

Pentru soluții transfer aeroport Toulouse – Carcassonne – Toulouse consultați rome2rio.com.

NOTĂ:

Aceasta este o vacanță DIY (do-it-yourself). Va trebui să faci personal rezervările pentru zbor și cazare. Pentru a ajunge pe pagina rezervărilor fă click pe imagine sau pe linkurile din articol. Nu uita să verifici prețul și locația în cazul unităților de cazare. Prețurile afișate în exemplu sunt valabile la momentul publicării articolului și se pot modifica oricând. Opțiunea de achiziție este strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile înaintea oricărei achizitii.

Pe acest website există linkuri de marketing afiliat.

*Imagine header – pixabay.com

Cartea Mea

Aici, la „Cartea mea”, iubim cărțile. Iubim călătoriile. Iubim să citim pentru a cunoaște locuri, oameni și vremuri sau pentru a ne aminti de un loc drag. În vacanțe avem întotdeauna o carte la noi, strâns legată de locul pe care îl vizităm. Alteori, pentru că deși ne-am dori sa ajungem în toate colțurile planetei, ne este imposibil, ne mulțumim sa descoperim lumea din cărti. Alteori, ne planificăm călătoriile (și) în funcție de carțile citite. Prin urmarea „Cartea mea” încearcă să îmbine două pasiuni –lectura și călătoriile.
Cartea Mea
Shares