Arlette Geneve

Iubeste-mă

Iubeste-mă

"Iubeşte-mă" deschide o nouă trilogie a deja cunoscutei scriitoare spaniole Arlette Geneve. De această dată, eroii sunt barbaţii din familia Beresford, fraţii englezi ai Aurorei de Velasco, protagonista primului volum publicat în România - "Spinii dragostei".

More info →
Sărută-mă

Sărută-mă

Acest al doilea volum al Trilogiei Beresford spune povestesa fiului mai mic al familiei, Andrew Robert Beresford. Este cel mai faimos libertin din sudul Angliei, iar cuceririle lui sunt o sursă permanentă de scandal la Whitam Hall. Este fermecător şi toate femeile îi cad la picioare.

More info →
Salvează-mă

Salvează-mă

Acest al treilea volum din saga familiei Beresford este povestea lui Arthur Ross Beresford. El este fratele cel mai rece şi mai arogant dintre cei trei. Ştie clar că viitoarea sa soţie va trebui să fie o lady fină şi onorabilă, dar frumuseţea fascinantă a Clarei Luna îi va da peste cap toate planurile. Ea este o tânără fascinantă, venită din coloniile americane cu intenţia de a duce până la capăt o răzbunare.

More info →
Spinii dragostei

Spinii dragostei

Un bărbat prins între pasiune şi orgoliu şi o fată care-şi va schimba destinul din dragoste – acestea sunt personajele primului roman din Saga de familie PENWORD-VELASCO semnată de autoarea spaniolă Arlette Geneve.

More info →
Farmec și seducție

Farmec și seducție

Trilogia Penword continuă...
Spaniola Isabel este dispusă să facă orice pentru familia ei. Într-un moment în care pierde totul, nu mai are nimic de făcut decât să meargă în Anglia să-şi caute tatăl, deşi îi promisese mamei ei că nu va face asta. Despre acesta nu ştie decât că trăieşte în exil, în Anglia, la Redtower.

More info →
WhatsApp
RSS