Frederick Forsyth

Afganul

Afganul

Cand serviciile de spionaj britanice si americane afla ca al-Qaeda pregateste o operatiune de mare amploare, imediat doresc sa actioneze - insa cum? Nu stiu nici un detaliu - ce, unde, cand. Nu au nici o sursa in organizatie si este imposibil sa „planteze“ pe cineva acolo. Imposibil, doar daca... Afganul este Izmat Khan, un fost comandant taliban inchis de cinci ani la Guantanamo Bay. Afganul este totodata si colonelul Mike Martin, un veteran de razboi, combatant in zone de conflict din toata lumea.

More info →
Spectatorul unei vieți fascinante

Spectatorul unei vieți fascinante

De peste 40 de ani, Frederick Forsyth scrie romane minutios cercetate. Insa cele mai interesate intamplari l-au avut ca protagonist chiar pe el. La 19 ani a devenit cel mai tanar pilot al Fortelor Aeriene Britanice, a scapat cu viata de mania unui traficant de arme in Hamburg, a fost martor al razboiului civil din Nigeria si a fost acuzat ca a finantat o lovitura de stat in Guineea Ecuatoriala.

More info →
Manifestul negru

Manifestul negru

În Rusia măcinată de griji a anului 1999, figuralui Igor Komarov respiră speranța. Numai că dincolo de această fațadă se ascunde un scelerat resentimentar a cărui icoană e Stalin și pe lângă care Jirinovski pare un tip prizabil și acomodant.

More info →
WhatsApp
RSS