Jack London

Chemarea străbunilor

Chemarea străbunilor

Jack London (1876–1916) este unul dintre cei mai cunoscuti scriitori americani. Opera lui, constand in special din romane, are ca subiect existenta cruda, salbatica si spiritual de revolta si aventura. Eroii sai, manati de o forta fizica si morala supraumana, sunt antrenati intr-o lupta brutala pentru supravietuire.

More info →
Lupul de mare

Lupul de mare

Lupul de mare, tipărit pentru prima dată în 1904, este unul dintre romanele care s-a bucurat încă de la apariție de un succes formidabil, fiind tradus în aproape treizeci de limbi. A cucerit în foarte scurt timp întreaga lume și a făcut obiectul mai multor ecranizări.

More info →
Ciuma stacojie

Ciuma stacojie

Cunoscut mai ales pentru „Colț Alb“, „Lupul de mare“ și „Chemarea salbaticiei“, Jack London vă va surprinde cu povestirile sale de anticipație, în care ficțiunea științifică se împletește cu observația socială. Volumul reunește traducerile unor scrieri inedite publicului român („Să mori într-o mie de feluri“, „Când lumea era tânară“, „Ciuma stacojie“, „Cel Roșu“), precum și o nouă versiune a nuvelei „Umbra și licărirea“.

More info →
WhatsApp
RSS