Winston Graham

Ross Poldark: Începuturi

Ross Poldark: Începuturi

Istovit dupa un razboi crunt in America, Ross Poldark revine in tara, la mosia si la familia lui. Dar reintoarcerea pe care o asteptase cu nerabdare este acum umbrita de amaraciune, pentru ca in lipsa lui au avut loc schimbari tragice si importante.

More info →
Poldark. Demelza

Poldark. Demelza

In cel de-al doilea roman al superbei serii Poldark, Demelza Carne, fiica unui miner sarman pe care Ross Poldark a salvat-o dintr-o incaierare de la un balci, este acum sotia fericita a acestuia. Transformandu-se intr-o tanara fermecatoare, amuzanta si incantatoare, Demelza reuseste sa castige afectiunea lui Ross, facandu-l sa uite de pierderea mult iubitei lui Elizabeth.

More info →
Poldark. Jeremy Poldark

Poldark. Jeremy Poldark

Cornwall, 1790. Ross Poldark trece prin cele mai intunecate si mai dificile momente din viata lui. Inca zguduit de moartea tragica a fiicei sale, capitanul Poldark are de infruntat si acuzatia ca a instigat si a participat la pradarea a doua corabii; prin urmare, dupa o saptamana petrecuta la inchisoare, este adus in fata juratilor pentru a fi judecat.

More info →
Poldark. Warleggan

Poldark. Warleggan

Dupa decizia neinspirata de a renunta la o mina care se dovedeste prospera, Ross Poldark isi risca toate economiile speculatie foarte periculoasa. Din nefericire, noua afacere nu se ridica la inaltimea asteptarilor, iar asta il face sa se afunde tot mai mult in datorii.

More info →
WhatsApp
RSS