Zeruya Shalev

Destin

Destin

Destinul personajelor și cel al țării în care trăiesc se întrepătrund măiestrit și deseori dur în noul roman al scriitoarei Zeruya Shalev, una dintre cele mai puternice voci ale literaturii israeliene actuale.

More info →
Durere

Durere

În urmă cu zece ani, Iris, eroina din romanul scriitoarei israeliene Zeruya Shalev, a fost victima unui atentat terorist (la fel ca autoarea romanului, rănită în explozia provocată de un atentat sinucigaş, în 2004).

More info →
Fărâme de viață

Fărâme de viață

Prix Femina étranger 2014

Fărâme de viaţă explorează cu o pătrundere psihologică şi o sensibilitate remarcabile relaţiile dintre părinţi şi copii.

More info →
Viaţa amoroasă

Viaţa amoroasă

Roman distins în Israel cu Premiul de Aur și Premiul de Platină ale Asociației Editorilor și Premiul ACUM. Inclus în prestigioasa listă „Cele mai bune 20 de romane din ultimii 40 de ani” din Der Spiegel. Bestseller internațional, tradus în peste 30 de țări și ecranizat în 2007, în regia Mariei Schrader, Viața amoroasă este anatomia unei obsesii redate într-un stil provocator și liric.

More info →
Soţ şi soţie

Soţ şi soţie

Protagonistii romanului Sot si sotie, Udi si Naama, sunt doi oameni care au crescut unul langa celalalt, insa pe parcursul acestui drum de-o viata comunicarea dintre ei a fost intrerupta, iar traiul impreuna, alaturi de fiica lor, Noga, se imparte intre gelozie, furie si vina.

More info →
WhatsApp
RSS