800 de leghe pe Amazon

800 de leghe pe Amazon
Author:
Genres: Actiune&aventura, Carte ecranizata, Fictiune, Horror&Thriller&Mister
Tags: America de Sud, Brazilia
Publisher: Adeavrul
Publication Year: 2010
Length: 279

Spre deosebire de celelalte romane semnate Jules Verne, "800 de leghe pe Amazon" nu conţine elemente de science-fiction. Este un roman de aventuri pur.

About the Book

Este povestea fermierului Joam Garral, care trăieşte pe malul fluviului Amazon, lângă graniţa dintre Peru şi Brazilia. El este forţat să călătorească în aval pe Amazon, spre Belém, la nunta fiicei sale. Multe dintre scenele romanului se desfăşoară pe o jangada (plută mare din lemn brazilian), mijloc folosit des de familia lui Garral pentru călătoriile pe fluviu. Aspectele peisagistice ale călătoriei sunt descrise de către autor cu lux de amănunte.

Călătoria întreprinsă de Joam Garral este pusă în dificultate nu doar de elementele naturale (crocodilii, peştii piranha, jungla amazoniană), ci şi de un secret din trecut. Garral este un om în afara legii, condamnat cu ani în urmă la moarte, pentru o crimă. Deşi este nevinovat, Garral a fost nevoit să-şi schimbe numele şi să se izoleze în inima junglei amazoniene. Reîntâlnirea cu fiica sa îi va pune din nou viaţa în pericol, dar Garral este dispus să-şi asume acest risc şi să-şi înfrunte trecutul.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

800 de leghe pe Amazon
Average rating:  
 0 reviews
Book Club Resources
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS