A noua viață a lui Louis Drax

A noua viață a lui Louis Drax
Author:
Genres: Carte ecranizata, Fictiune, Literatura contemporana
Tags: Europa, Europa de Vest, Franta
Publisher: Minerva
Publication Year: 2008
Length: 271

Louis Drax este un baiat neobisnuit, inteligent si, in acelasi timp, ciudat. In fiecare an este predispus la accidente violente, dar intotdeauna reuseste sa scape cu viata - aterizeaza in picioare ca o pisica.

About the Book

A noua viata a lui Louis Drax” prezinta istoria unei familii destramate si sta la baza ultimei ecranizari a lui Anthony Minghella.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

A noua viață a lui Louis Drax
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS