Agenția Thompson

Agenția Thompson

In cautarea unei slujbe, Robert Morgand afla de anuntul Agentiei Thompson & Co in legatura cu un post de translator pe un vas de croaziera. Cunoscator al mai multor limbi straine, precum engleza, spaniola si portugheza, Morgand castiga cu usurinta concursul de angajare. Astfel, se imbarca pe „Seamew“ si afla itinerarul calatoriei: insulele Canare, Madeira si Azore.

About the Book

La bordul vasului se intalneste cu un compatriot, Roger de Sorgues. Cei doi se imprietenesc repede, mai ales ca Morgand este foarte interesat de una dintre femeile de origine americana care-l insotesc pe Roger. Doreste chiar sa-i ceara mana, dar contractul pe care-l are cu Agentia Thompson il impiedica. Insa Robert Morgand refuza sa se resemneze asa de usor…

Cumpără de pe Cărturești.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Agenția Thompson
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS