Agonie și extaz. Viața lui Michelangelo

Agonie și extaz. Viața lui Michelangelo
Author:
Genres: Arta&cultura, Biografii, Fictiune, Literatură clasică
Tags: Europa, Europa de Sud, Italia
Publisher: Leda
Publication Year: 2008
Length: 663

O fascinanta incursiune in lumea artistilor din epoca Renasterii italiene. Nume celebre precum Michelangelo Buonarroti, Leonardo da Vinci, Botticelli, Rafael, Brunelleschi, Donatello, Bramante, alaturi de Papa Iulius al II-lea, Papa Leon al X-lea, Girolamo Savonarola, familia de Medici – dau contur unei perioade pe cat de infloritoare, pe atat de tulburata, in care in fruntea Italiei, aflata in plina expansiune culturala, guverna Papa, ca autoritate suprema.

About the Book

Acesta este fundalul pe care Irving Stone construieste povestea (adevarata, atestata istoric) celui mai renumit sculptor din lume, Michelangelo Buonarroti. Titlul traseaza in maniera autentica coordonatele vietii de artist a lui Michelangelo, trairile sale penduland mereu între agonie si extaz, o permanenta cautare a acelei sculpturi care sa graiasca prin tacerea ei.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Cumpără de pe Okian.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Agonie și extaz. Viața lui Michelangelo
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS