Albine de sticlă

Albine de sticlă
Author:
Genres: Fictiune, Literatura contemporana
Tags: Europa, Europa de Vest, Germania
Publisher: Art
Publication Year: 2007
Length: 588

Culegerea de proze scurte ale lui Ernst Jünger, care a avut la baza volumul omagial Ausgewählte Erzählungen (Povestiri alese), publicat in 1975, este definitorie pentru personalitatea literara a autorului german.
Stilul lui Jünger, ca al oricarui mare prozator, evolueaza, imbogatindu-se cu noi si noi valente. Coordonatele operei sale sunt prezenta constanta a persoanei autorului, chiar daca nu e vorba de o proza autobiografica, si spiritul reflexiv prin care le atribuie personajelor propriile sale opinii.

About the Book

Experienta din Primul Razboi Mondial, copilaria, momentele marcante din viata sa si a celor din jur, interesul stiintific pentru natura sunt pretexte pentru afirmarea convingerii ca dragostea innobileaza si ca valorile morale trebuie aparate, indiferent de conditiile potrivnice.
O natura exuberanta, zugravita cu paleta de pictor, o limba simpla, care curge firesc, intamplari interesante – intregul volum este impregnat de o adevarata bucurie de a povesti.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Albine de sticlă
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS