Alcools. Alcooluri

Alcools. Alcooluri
Author:
Genre: Poezie
Tags: Europa, Europa de Vest, Franta
Publisher: Paralela45
Publication Year: 2008
Length: 364

„Chiar daca si-a trait zilele printre boemii Cubismului si ai Futurismului, el (Apollinaire, n.n.) nu a fost un om modern. A fost oarecum mai putin complex si mai fericit; mai vechi, dar mai puternic. (Era atat de putin modern incat modernitatea i s-a parut pitoreasca si, poate, chiar emotionanta.)...

About the Book

…  El a fost precum acel «lucru sacru si inaripat» de care ne vorbeste un dialog platonician, a fost un om al sentimentelor elementale si, deci, eterne. El a fost, atunci cand temeliile cerului si ale pamantului s-au zguduit, poetul curajului antic si-al onoarei antice.“ – Jorge Luis Borges

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Alcools. Alcooluri
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS