America nu e acasă

America nu e acasă
Author:
Genres: Dragoste, Familie, Literatura contemporana
Tags: America de Nord, Statele Unite ale Americii
Publisher: Black Button Books
Publication Year: 2021
Length: 432

Prezentă pe lista celor mai bune cărți din 2018 de NPR, Real SimpleLit Hub, The Boston GlobeSan Francisco ChronicleThe New York PostKirkus Reviews și The New York Public Library, America nu e acasă este o poveste din ce în ce mai relevantă spusă cu luciditate, umor, cu o atenție extraordinară la intimitatea și neajunsurile ritualurilor de familie. Este un debut vast și plin de umanitate despre trei generații de femei filipineze din aceeași familie care se luptă să mențină într-un echilibru fragil promisiunea visului american și strânsoarea incontestabilă a istoriei. Acest roman este deopotrivă o saga de familie exuberantă, curajoasă, implacabilă și tandră, o poveste de dragoste queer, o istorie a două popoare, a celor care lasă în urmă un acasă în căutarea altuia.

About the Book

Inclusă de Financial Times pe lista celor 30 cei mai captivanți tineri de pe planetă, Elaine Castillo s-a născut în golful San Francisco în 1984. A absolvit Universitatea Berkeley, din California. America nu e acasă este romanul ei de debut și a fost nominalizat la numeroase premii printre care Center for Fiction Prize, Aspen Words Prize și Elle Award. În momentul de față, Elaine Castillo are în pregătire un nou roman, Sexual History și o colecție de eseuri, How to Read Now.

Incandescentul roman de debut al lui Elaine Castillo, „America nu e acasă”, prinde viață încă de pe prima pagină. Personajele ei — femei filipineze și filipinezo-americane care locuiesc într-un orășel din golful San Fransisco — sunt atât de vii, Technicolor-vii, imperfecte și eroice, iar proza ei este excepțională. Felul în care scrie despre mâncare ne face să ne plouă în gură, felul în care scrie despre sex ne accelerează pulsul. Ambițioasă, sexy, vastă și primitoare, „America nu e acasă” marchează începutul unei cariere fenomenale.

Cumpără de pe Cărturești.ro

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

America nu e acasă
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS