Amintirile unui sergent de poliție

Amintirile unui sergent de poliție
Author:
Genre: Fictiune
Tags: America de Sud, Brazilia
Publisher: Univers
Publication Year: 1986
Length: 171

Romanul, care povesteste aventurile unui fiu de emigranti portughezi in orasul Rio de Janeiro, reprezinta una dintre operele de seama ale literaturii braziliene din secolul al XIX-lea.

About the Book
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Amintirile unui sergent de poliție
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS