Antologie lirică. Mahmoud Darwish

Antologie lirică. Mahmoud Darwish
Author:
Genre: Poezie
Tags: Asia, Asia de Sud-Vest, Statul Palestina
Publisher: Proema
Publication Year: 2018
Length: 260

Mari poeți palestinieni.

About the Book

Volumul pe care editura Proema il lanseaza la implinirea unui deceniu de la trecerea in eternitate a poetului Mahmoud Darwish, se doreste a fi un semn de pretuire pentru un mare nume al literelor arabe palestiniene si universale si totdata o punte de apropiere si de mai buna cunoastere reciproca intre doua popoare legate printr-o veche si bogata prietenie. – Dumitru Chican

Ce ar fi cugetat Nero vazand Palestina cu arde?
Poate ca ar fi poruncit sa fie trecut in tagma profetilor,
profet
Neurmat de nimeni mai inainte,
Prooroc,
Ucigas al Logosului divin, proclamand in scripturi:
„Eu sunt Dumnezeu, eu sunt Logosul!”

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Antologie lirică. Mahmoud Darwish
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS