Antologie lirică. Samih Al-Qasim

Antologie lirică. Samih Al-Qasim
Author:
Genre: Poezie
Tags: Asia, Asia de Sud-Vest, Statul Palestina
Publisher: Proema
Publication Year: 2018
Length: 204

Mari poeți palestinieni.

About the Book

Samih Al-Qassim ramane, in peisajul literar si poetic arab si palestinian, o voce de exceptie care, dincolo de trecerea poetului in nefiinta, este un inflacarat purtator de cuvant al celor insetati de dreptate, demnitate si libertatea de a fi oameni drepti intre oameni. – Dumitru Chican

Cand, intr-una din zile, voi fi ucis
In buzunarele mele
Ucigasul va gasi niste bilete de calatorie uitate
Bilete de drum
Un bilet pentru pace.
Unul pentru lanuri si ploaie,
Unul pentru constiintele oamenilor
Te rog sa nu le arunci
Dragul meu asasin,
Si te rog sa le folosesti
Pentru plecare. 

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Antologie lirică. Samih Al-Qasim
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS