Aproape de inima vijelioasă a lumii

Aproape de inima vijelioasă a lumii
Author:
Genres: Fictiune, Literatura contemporana
Tags: America de Sud, Brazilia
Publisher: Univers
Publication Year: 2014
Length: 192

Aproape de inima vijelioasă a lumii este povestea unei vieţi trăite cu o intensitate şi o luciditate extreme. Joana, o tânără de familie bună, se străduieşte să împace lumea strălucitoare din mintea ei cu realitatea exterioară, pe care o studiază cu inteligenţa stranie a unei vipere, cum o consideră o mătuşă în copilărie, înainte de a trimite fetiţa orfană la un internat, ca să scape de ea. Viperă o va numi mai târziu şi soţul ei, şocat de miracolele care țâșnesc în cascade din vorbele Joanei.

About the Book

„Astăzi, în Brazilia, chipul de pisică egipteană al lui Lispector apare pe timbrele poştale şi pe reclamele pentru apartamente de lux, iar cărţile ei se vând la metrou. Acum redescoperită, este promovată drept un Kafka feminin, drept cea mai importantă scriitoare în limba portugheză din secolul al XX‑lea, drept femeia care arăta ca Marlene Dietrich şi scria ca Virginia Woolf etc. Penguin Classics s‑a molipsit de virusul Lispector şi a publicat cinci dintre romanele ei – cu fraze entuziaste de prezentare din partea unor scriitori ca Jonathan Franzen, Colm Tóibín şi Orhan Pamuk.“ The Telegraph

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Cumpără de pe Okian.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Aproape de inima vijelioasă a lumii
Average rating:  
 0 reviews
Book Club Resources
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS