Arta iubirii

Arta iubirii
Author:
Genres: Erotica, Fictiune, Literatură clasică
Tags: Europa, Europa de Sud, Italia
Publisher: Emia
Publication Year: 2008
Length: 176

Ovidius, "cantaretul iubirilor gingase” s-a nascut in anul 43 i.Hr. Capodopera a literaturii erotice din antichitate si pana astazi, Arta Iubirii este o ilustrare a iubirii, esenta eterna a relatiei dintre barbat si femeie. Opera este un bogat izvor de cunoastere a epocii in care a trait poetul. "Ceea ce se ascunde, ramane nestiut si ce-i necunoscut, nu este dorit”, spune Ovidius. Iata de ce trebuie sa cautati si sa aflati aceasta carte

About the Book

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Arta iubirii
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS