Aventura unui fotograf în La Plata

Aventura unui fotograf în La Plata
Author:
Genre: Fictiune
Tags: America de Sud, Argentina
Publisher: Editura Echinox
Publication Year: 1997
Length: 144 pag

Nicolasito Almanza, un băiat din interiorul provinciei Buenos Aires a ajuns în La Plata cu ordinul angajatorului de a fotografia clădirile principale și atracții, incluzând catedrala, Muzeul de Științe Naturale, Facultatea de Științe, și stație de cale ferată.

About the Book

Doar că în timpul călătoriei cu trenul până în La Plata îi cunoaște pe membrii familiei Lombardo….

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Aventura unui fotograf în La Plata
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS