Aventuri în Jungla Amazonului. Portalul Magic 6

Aventuri în Jungla Amazonului. Portalul Magic 6
Author:
Series: Portalul magic, Book 6
Genre: Cărți pentru copii
Tags: America de Sud, Brazilia
Publisher: Paralela45
Publication Year: 2014
Length: 64

Jack si sora lui mai mica, Annie, calatoresc in timp si spatiu dintr-o casuta secreta, plina cu carti, descoperita intr-un copac fabulos. Fiecare carte deschisa ii face sa treaca printr-un portal magic, oferindu-le astfel prilejul sa devina ei insisi personajele unor aventuri, pe parcursul carora vor intalni creaturi uimitoare si personaje din epoci istorice diferite.

About the Book

Extrem de apreciate de parinti, de profesori, dar mai ales de copii, cartile din seria Portalul magic au realizat un lucru cu adevarat magic: i-au facut pe foarte multi copii intre sase si doisprezece ani sa se pasioneze de lectura, inaripandu-le imaginatia. Tocmai de aceea Portalul magic a ajuns sa ocupe locul intai in topul celor mai vandute carti pentru copii al prestigioasei publicatii New York Times. Vandute in zeci de milioane de exemplare, aceste carti au devenit lecturi suplimentare obligatorii in majoritatea tarilor in care au fost traduse. Pentru ca fiecare mic cititor devine o parte din povestea lui Jack si Annie!

6. Aventuri in jungla Amazonului

Revenind la casuta din copac, Jack si Annie vad deschisa o carte despre padurea tropicala si, atingand o imagine, se trezesc deodata in mijlocul junglei amazoniene. Afla pe propria lor piele cat de sus e situat coronamentul padurii tropicale, cum e sa fii urmarit de furnicile razboinice, cum poti sa te agati de un sarpe crezand ca e o liana sau ce inseamna sa te joci cu un pui de jaguar cand mama lui e prin apropiere. In plus, o maimuta neastamparata ii urma-reste pretutindeni, azvarlind cu fructe de mango in ei. Si totusi, vor gasi un prieten care ii va ajuta in misiunea lor.

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Aventuri în Jungla Amazonului. Portalul Magic 6
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS