Borgia. Păcatele familiei

Borgia. Păcatele familiei
Author:
Genres: Arta&cultura, Biografii, Dragoste, Familie, Istorie
Tags: Europa, Europa de Sud, Italia
Publisher: Nemira
Publication Year: 2018
Length: 524

Urzelile politice care l-au împins pe tatăl ei la Vatican au trimis-o pe Lucrezia Borgia într-un labirint periculos de patimi și ambiții, la una dintre cele mai grandioase Curți din Italia.

About the Book

Privit prin ochii ei, Cezare Borgia, diabolicul sau frate, este unul dintre personajele care se dezvăluie în altă lumina decât cea consemnată public.

Violante se întâmplă să devină doamnă de onoare a frumoasei Lucrezia, dar și păzitoarea unor secrete primejdioase și eroină unui povești de dragoste periculoase. Totul, pe fundalul unei istorii spectaculoase din Renaștere.

Cumpără de pe Cartepedia.ro

Cumpără de pe Nemira.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Borgia. Păcatele familiei
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS