Brisbane

Brisbane
Author:
Genres: Fictiune, Literatura contemporana, Psihologie
Tags: Europa, Europa de Est, Europa Transcontinentală și Asia, Rusia, Ucraina
Publisher: Humanitas
Publication Year: 2019
Length: 376

Un roman melodios și tihnit despre viață și moarte, timp și memorie, cuvinte și muzică, Rusia și Ucraina.

About the Book

Celebrul muzician Gleb Ianovski află că are o boală gravă, din cauza căreia va fi nevoit să-și întrerupă cariera fabuloasă. Chiar atunci, un scriitor întâlnit întâmplător în avion îi propune să-i scrie biografia. În încercarea de a găsi un nou sens al existenței, artistul își reconstituie viața fragment cu fragment, descoperind că ea nu a fost cu totul pierdută. Și pe măsură ce aflăm povestea acestei vieți – de la copilăria în Kiev în anii ’70 și tinerețea leningrădeană până astăzi, în Germania și în tulburata Ucraină – prezentul are și el surprizele lui, frumoase și dramatice deopotrivă, nu mai puțin încărcate de sensuri.

Cumpără de pe Cartepedia.ro

Cumpără de pe Cărturești.ro

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Brisbane
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS