Călătoria mincinoşilor. Un roman despre ciumă

Călătoria mincinoşilor. Un roman despre ciumă
Author:
Genres: Fictiune, Horror&Thriller&Mister, Istorie
Tags: Anglia, Europa, Europa de Nord, Marea Britanie
Publisher: Leda
Publication Year: 2010
Length: 528
ISBN: 9789731022864

În această zi de rău augur, ciuma îşi face apariţia în Anglia. Într-o lume sumbră, dominată de credinţă, superstiţii şi frică, nouă străini disperaţi, aduşi laolaltă de soartă, încearcă să fugă de moartea ce se întinde inexorabil în urma lor.

About the Book

În acest grup pestriţ, fiecare îşi are propria poveste. De la Neguţător, vânzătorul de relicve care va deveni conducatorul grupului, la Cygnus, povestitorul ciung, de la Narigorm, copila ciudată şi tăcută, la un pictor şi soţia lui însărcinată, toţi au un secret. Nimeni nu este ceea ce pare. Iar unul dintre ei ascunde cea mai întunecata taină dintre toate, purtându-i pe aceşti mincinoşi către un destin neasteptat.

Cumpără de pe Cartepedia.ro

Cumpără de pe Cărturești.ro

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Călătoria mincinoşilor. Un roman despre ciumă
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS