Călugarița

Călugarița
Author:
Genres: Actiune&aventura, Fictiune
Tags: Europa, Europa de Vest, Franta
Publisher: Paralela45
Publication Year: 2005
Length: 244

Denis Diderot este unul dintre acei autori fara de care este imposibil sa intelegem generosul si paradoxalul Veac al Luminilor, care a dat umanitatii unele dintre cele mai frumoase opere literare. Printre acestea, se numara si romanul Calugarita, in traducerea exceptionala a regretatului poet Gellu Naum. Cei care vor citi dramatica poveste a calugaritei Suzana, nevoita sa-ti petreaca o parte din viata prin manastirile Frantei secolului al XVIII-lea, vor descoperi un sfarsit incredibil si neasteptat. Farsa domnului Diderot va cuceri, cu siguranta, si cititorul contemporan.

About the Book

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Călugarița
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS