Calule Alb! Călărețule palid!

Calule Alb! Călărețule palid!
Author:
Genre: Proza scurta
Tags: America de Nord, Mexic, Statele Unite ale Americii
Publisher: Editura: Pentru Literatura Universala
Publication Year: 1968
Length: 390

Publicate pentru prima dată în 1939, aceste trei povestiri au asigurat reputația autorului de maestru al ficțiunii scurte.

Purtându-ne din Vechiului Sud gotic până în Mexicul revoluționar, puțini scriitori au reușit să evoce o multitudine de lumi, exterioare și interioare, la fel de puternic precum Katherine Anne Porter. Această colecție adună cele mai bune dintre povestirile sale câștigătoare ale Premiului Pulitzer, printre care și „Calule Alb! Călărețule palid!”,  care se desfășoară pe fundalul marii epidemii de gripă din 1918.

 

About the Book

Volum disponibil doar în anticariat.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Calule Alb! Călărețule palid!
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS