Caluții mei caluți frumoși

Caluții mei caluți frumoși
Author:
Series: Trilogia frontierei, Book 1
Genres: Fictiune, Literatura contemporana
Tags: America de Nord, Mexic, Statele Unite ale Americii
Publisher: Polirom
Publication Year: 2011
Length: 344

Calutii mei, caluti frumosi este unul dintre romanele de mare forta ale lui Cormac McCarthy si face parte din asa‑numita Trilogie a Frontierei.

About the Book

Cartea il are ca personaj central pe John Grady Cole, un cowboy adolescent din San Angelo, Texas, care devine un soi de imigrant ilegal pe invers. Cand afla ca vechea ferma a familiei va fi vanduta, John Grady pleaca de acasa impreuna cu un prieten, Lacey Rawlins. Cei doi trec ilegal granita in Mexic. Pe drum li se alatura un pusti ciudat, care pretinde ca este mai in varsta decat pare si care se dovedeste a fi un tragator de elita cu pistolul. Dupa ce il pierd temporar pe traseu pe pustiul pistolar, in circumstante dubioase, cei doi prieteni se angajeaza la o ferma din Mexic. John Grady atrage atentia stapanului fermei gratie pasiunii sale pentru cai si abilitatii lui de a imblanzi mustangi. Doar ca tanarul cowboy se indragosteste de fiica acestuia, Alejandra, moment in care lucrurile incep sa ia o turnura periculoasa pentru el si prietenul lui.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Cumpără de pe Okian.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Caluții mei caluți frumoși
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS