Camera ucigașă

Camera ucigașă
Author:
Genres: Fictiune, Horror&Thriller&Mister, Politica, Politista
Tags: America de Nord, Bahamas, Statele Unite ale Americii
Publisher: RAO
Publication Year: 2015
Length: 674

Robert Moreno, cetăţean american cu domiciliul în America de Sud, este împuşcat mortal în Bahamas de un lunetist.

About the Book

„Glonţul de un milion de dolari“, tras de la o distanţă de doi kilometri, a fost autorizat de guvernul Statelor Unite, care fusese avertizat printr-un pont că Moreno plănuia un atac terorist asupra sediului unei companii petroliere americane. Însă principala agenţie secretă a guvernului descoperă cu groază o greşeală fatală: Moreno plănuia, de fapt, un protest paşnic.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Camera ucigașă
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS