Carol cel Mare

Carol cel Mare
Author:
Genres: Biografii, Istorie
Tags: Europa, Europa de Vest, Franta
Publisher: All
Publication Year: 2005
Length: 399

O biografie care imbina rigoarea stiintifica cu o pasionanta scriitura artistica. Tradusa in mai multe limbi, cartea a obtinut in anul 2002 Premiul Cherasco pentru Istorie.

About the Book

In ziua de Craciun a anului 800, Carol cel Mare este incoronat imparat. Un poet ramas anonim saluta in el pe „parintele Europei”. Astazi, cand popoarele continentului nostru se indreapta spre integrarea intr-o Europa supranationala, figura lui Carol cel Mare are o surprinzatoare actualitate. O biografie care imbina rigoarea stiintifica cu o pasionanta scriitura artistica. Tradusa in mai multe limbi, cartea a obtinut in anul 2002 Premiul Cherasco pentru Istorie.

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Carol cel Mare
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS