Cartea cu pești a lui Gould. Un roman in 12 pești

Cartea cu pești a lui Gould. Un roman in 12 pești
Author:
Genres: Fictiune, Literatura contemporana
Tags: Australasia, Australia, Oceania
Publisher: Paralela45
Publication Year: 2011
Length: 300

William Buelow Gould, invadator al Australiei, hot, mincinos, falsificator si visitor, condamnat sa traiasca in cea mai brutala colonie penitenciara din Tasmania secolului al XIX-lea, primeste ordin sa picteze o carte cu pesti. Prilej pentru o poveste a unei transformari personale fara margini, ce are loc, un loc cum nu se poate mai propice, intr-un penitenciar in care iluziile gardienilor si conducatorilor se impletesc cu slabiciunile si spaimele detinutilor pentru a crea un context abracadabrant, in care fantasmele devin mult mai reale decat orice realitate.

About the Book

Cartea cu pesti a lui Gould, in care realismul magic al lui Gabriel Garcia Marquez se impleteste cu frazarea obsesiva a lui Faulkner, este unul dintre acele rare romane pline de procedee postmoderne care-si pastreaza totusi intreaga prospetimea sensului si care se citeste cu aceeasi placere ca un roman clasic. Subtitlul romanului, Un roman in doisprezece pesti, trimite la picturile cu pesti ale adevaratului detinut si falsificator cu acelasi nume ca al personajului – pe marginea vietii caruia gloseaza aici Richard Flanagan -, picturi care ilustreaza cartea de fata si marcheaza ineditele ei „capitole“.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpară de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Cartea cu pești a lui Gould. Un roman in 12 pești
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS