În căutarea timpului pierdut – Ediție integrală(vol.1 -6)

În căutarea timpului pierdut – Ediție integrală(vol.1 -6)
Author:
Genres: Fictiune, Literatură clasică
Tags: Europa, Europa de Vest, Franta
Publisher: Leda
Publication Year: 2008
Length: 6 volume

Contine 6 volume:

1. Swann
2. La umbra fetelor in floare
3. Guermantes
4. Sodoma si Gomora
5. Captiva. Fugara
6. Timpul regasit

About the Book

Marcel Proust, unul dintre cei mai mari scriitori francezi ai secolului XX, este, asemenea multor creatori, autorul unei singure opere: In cautarea timpului pierdut (1913-1927). O opera totala, unica, inimitabila. Critica romaneasca a fost la fel de entuziasta ca si cea europeana, subliniind valoarea estetica si configuratia cu totul particulara a marelui roman. In analiza lui Ovid S. Crohmalniceanu, cartea reproduce insasi alcatuirea complicata a universului, armonia si distorsiunile sale, dilatarea permanenta pe care el o sufera in timp. Sensibilitatea lui Proust la aceasta multitudine naucitoare de aspecte ale vietii este enorma, romancierul mostenind prin dubla sa origine o curiozitate si o neliniste pe care le-a aliat in mod exceptional cu un gust pentru claritate si ordine, pentru constructia solida arhitecturala.

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

În căutarea timpului pierdut - Ediție integrală(vol.1 -6)
Average rating:  
 0 reviews
Book Club Resources
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS