Cei o sută. Secretul Florenţa

Cei o sută. Secretul Florenţa
Author:
Genres: Fictiune, Horror&Thriller&Mister, Istorie
Tags: Europa, Europa de Sud, Italia
Publisher: Curtea Veche
Publication Year: 2010
Length: 592
ISBN: 5948486010142

În timp ce se scrie, prevăzătoare, istoria îşi şterge urmele, dar niciodată atât de mult încât să-l împiedice pe umilul, fantasmagoricul detectiv Scrib să scoată la lumină – în noul volum din ciclul Cei o sută: Secretul Florenţa.

About the Book

Graţie aplecării înfrigurate şi măiestrei peniţe a lui Gheorghe Schwartz, fericitul cititor va putea pătrunde în Palatul Bosci, una dintre cele mai enigmatice construcţii din Renaştere, cu personaje de legendă intrate în cronici, dar şi „într-o lume în care scenariile sumbre din cuvântările apocaliptice ale călugărilor se adevereau în mai fiecare zi prin nenorocirile aduse de ciumă, de mercenarii scăpaţi din lesă, de ambiţiile devoratoare ale unor conducători vremelnici ori de răul ce nici măcar nu poate fi numit“.

Ieşit din „trena fumegândă“ a Palatului Bosci, Secretul Florenţa se constituie într-un nou giuvaier textual prins în diadema biografiilor Celor o sută.

Cumpără de pe Cartepedia.ro

Cumpără de pe Cărturești.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Cei o sută. Secretul Florenţa
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS