Cei șapte frați

Cei șapte frați
Author:
Genre: Literatură clasică
Tags: Europa, Europa de Nord, Finlanda
Publisher: Editura pentru Literatură
Publication Year: 1963
Length: 312
About the Book

Împreună cu „Kalevala”, „Cei șapte frați” ai lui Aleksis Kivi sunt cele mai cunoscute comori literare din Finlanda. „Cei Șapte frați”, rămâne „cel mai mare roman finlandez al tuturor timpurilor”, un clasic al literaturii finlandeze. Publicat în 1870, cu doi ani înainte de moartea prematură a autorului la vârsta de 38 de ani, „Cei șapte frați” au pus temelia pentru ceea ce Kai Laitinen a numit ulterior „Marea tradiție în proza finlandeză”. Această tradiție este caracterizată de realism, umor, respect pentru oamenii obișnuiți și reprezentarea naturii ca prieten și dușman.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Cei șapte frați
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS