Cel mai frumos tango

Cel mai frumos tango
Author:
Genres: Fictiune, Literatura contemporana
Tags: America de Sud, Argentina
Publisher: Univers
Publication Year: 1981
Length: 263

Un tango al melancoliei, un tango hilar care ne învârte în jurul femeilor din viața lui Juan Carlos Etchepare.

About the Book

Un atac comic la problemele care ne macină zi de zi. Partea elegie, parte melodramă, și o parte umor „murdar”, acest roman rea și fermecător demonstrează măiestria lui Manuel Puig.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Cel mai frumos tango
Average rating:  
 0 reviews
Book Club Resources
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS