Ciuma albă

Ciuma albă
Author:
Genres: Horror&Thriller&Mister, Science-fiction
Tags: America de Nord, Statele Unite ale Americii
Publisher: Uranus
Publication Year: 1994
Length: 578

Ciuma albă este un roman science-fiction scris de Frank Herbert în 1982, în care autorul american care explorează nebunia și răzbunarea la scară globală.

About the Book

Volum disponibil în anticariate.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ciuma albă
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS