Ciuma. Istoria morţii negre

Ciuma. Istoria morţii negre
Author:
Genres: Istorie, Non-fictiune
Tag: Europa
Publisher: All
Publication Year: 2013
Length: 152
ISBN: 978606587148

Ciuma a fost de-a lungul secolelor una dintre cele mai teribile epidemii ale omenirii. Extinderea copleșitoare a acestei boli și-a lăsat amprenta asupra cursului istoriei.

About the Book

Klaus Bergdolt îi înfățișează marșul triumfal cu toate consecințele dramatice pe care le-a avut de-a lungul istoriei, atât la nivel social șipolitic, cât și la nivelul mentalitățilorÎntre 1347 și 1351 au murit între 75 și 80 de milioane de europeni, aproximativ o treime din populația continentului. În cele din urmă a fost descoperit agentul patogen, dar nici până astăzi maladia nu a fost complet învinsă.

Cumpără de pe Cartepedia.ro

Cumpără de pe Cărturești.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ciuma. Istoria morţii negre
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS