Clubul de crichet al talibanilor

Clubul de crichet al talibanilor
Author:
Genres: Fictiune, Literatura contemporana
Tags: Afganistan, Asia, Asia de Sud
Publisher: Allfa
Publication Year: 2013
Length: 328

Intr-un Afganistan sufocat de stapanirea talibana, o incercare stangace de rebranding national ii da unei tinere jurnaliste ocazia nesperata de a trece granita si de a se reuni cu iubitul ei. Cand talibanii anunta ca tara aspira sa faca parte din Consiliul International de Crichet, Rukhsana isi da seama ca nu poate sa evadeze decat daca isi initiaza verii in tainele jocului si ii ajuta sa castige campionatul national. Dar ce poate sa insemne fairplay-ul intr-o tara in care pe stadioane au loc executii publice in pauza dintre reprize?

About the Book

Timeri N. Murari s-a nascut la Madras, in India. La 18 ani pleaca din tara pentru a studia istorie si stiinte politice la McGill University, in Montreal. Isi incepe cariera ca jurnalist la un ziar din Ontario, dar este concediat din considerente rasiale. Se muta la Londra, unde incepe sa lucreze pentru The Guardian, colaborand totodata cu The Sunday Times si The Observer. In Anglia isi descopera vocatia literara, publicandu-si in 1973 primul roman, The Marriage. Isi continua activitatea in New York, unde scrie si scenarii pentru filme documentare. Dupa treizeci de ani de absenta, se intoarce in India natala. De multe ori, romanele lui Murari isi trag seva epica din aceleasi fapte care dau substanta articolelor si filmelor sale. Bestsellerul Taj: A Story of Mughal India (1985), care l-a impus in lumea literelor, a fost tradus in douazeci si cinci de limbi.Clubul de crichet al talibanilor (The Taliban Cricket Club, 2012; Editura ALLFA, 2013) este cel mai recent roman al sau.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Cumpără de pe Okian.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Clubul de crichet al talibanilor
Average rating:  
 0 reviews
Book Club Resources
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS