Clubul îngerilor

Clubul îngerilor
Author:
Genres: Fictiune, Politista
Tags: America de Sud, Brazilia
Publisher: Curtea Veche
Publication Year: 2005
Length: 160

"Lacomia este singurul pacat cu urmari fizice inevitabile. Cauzeaza supraponderabilitate si blocheaza arterele. Astfel, este singurul pacat care trebuie luat in serios." - Luis Fernando Verissimo

About the Book

Clubul ingerilor, un micro-roman despre pacatul lacomiei, a devenit bestseller imediat dupa publicare. In 2003 a fost selectat de New York Public Library ca una dintre Cele Mai Bune 25 de Carti ale Anului. Zece prieteni, pasionati de artele culinare si gourmets sofisticati, se intalnesc o data pe luna pentru o cina deosebita. Dar acest ritual periodic incepe sa capete valente de roman politist a la Agatha Christie in momentul in care la fiecare cina unul dintre invitati moare otravit. Gandul la riscul letal al mancarurilor extravagante nu face decat sa intensifice placerea comesenilor, creand un suspans punctat de citate sugestiv alese din piesele shakespeariene. „Orice dorinta e o dorinta de moarte“ este „posibila maxima japoneza“, ce serveste de motto si crez pentru acest roman pasionant.

„Lacomia este singurul pacat cu urmari fizice inevitabile. Cauzeaza supraponderabilitate si blocheaza arterele. Astfel, este singurul pacat care trebuie luat in serios.” – Luis Fernando Verissimo

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Clubul îngerilor
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS