Conjurația lui Machiavelli

Conjurația lui Machiavelli
Author:
Genres: Fictiune, Horror&Thriller&Mister
Tags: Europa, Europa de Sud, Italia
Publisher: Globo
Publication Year: 2014
Length: 464

Ce credeti ca se intampla cand doua dintre cele mai proeminente personalitati ale Renasterii – Machiavelli si Leonardo da Vinci – colaboreaza si isi unesc eforturile ca o adevarata echipa de detectivi intru descoperirea unuia dintre cei mai faimosi si macabri criminali in serie din istorie? Aceasta este ideea care sta la baza thrillerului istoric al lui Michael Ennis, care va va aminti deopotriva de Codul lui da Vinci, dar si de Tacerea mieilor.

About the Book

Ganditi-va la aceasta carte ca la un fel de CSI: Italia, 1502, in care „stiinta observatiei“ si „stiinta omului“ practicate de Da Vinci si Machiavelli ii transforma in primul patolog,  iar pe cel de-al doilea, in primul psiholog criminalist din istorie. Intriga are la baza urmarirea unuia dintre cei mai cruzi criminali in serie din Italia epocii renascentiste, dar porneste de la evenimente istorice reale. Este vorba despre asasinarea lui Juan Borgia, cel mai mare dintre copiii nelegitimi ai celui mai nelegiuit Papa din toate timpurile, Alexandru Borgia, precum si de o serie de asasinate oribile, cu victime cumplit mutilate. Va reusi Machiavelli, ajutat de da Vinci si de frumoasa curtezana Damiata, sa dovedeasca un adevar pe care Istoria insasi nu are curajul decat sa-l sopteasca? Anume ca Cesare Borgia, fratele lui Juan, neinfricatul si fascinantul duce Valentino, nu ar fi strain de acest val de crime?

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Conjurația lui Machiavelli
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS