Conversații cu mine însumi

Conversații cu mine însumi
Author:
Genres: Biografii, Memorii&jurnale
Tags: Africa, Africa de Sud, Republica Africa de Sud
Publisher: Victoria Books
Publication Year: 2013
Length: 472

Conversatii cu mine insumi permite cititorilor sa ajunga la omul din spatele figurii publice: de la epistolele scrise in cele mai intunecate ore ale prizonieratului de 27 de ani al lui Mandela pana la manuscrisul unei continuari neterminate a Long Walk to Freedom. In aceasta carte, scrie notite sau chiar umple foi cu mazgalituri in timpul intalnirilor sau isi consemneaza visele nelinistite pe calendarul sau de birou din celula din insula Robben; scrie jurnale, in vreme ce este cautat de politie in timpul luptelor antiapartheid de la inceputul anilor 1960, sau discuta cu prietenii in cele aproape 70 de ore de conversatii inregistrate.

About the Book

In aceste pagini, nu este nici legenda si nici sfant; Mandela este ca mine si ca tine.

Un jurnal intim de la primele treziri ale constiintei sale politice pana la rolul sau catalizator de pe scena internationala, Conversatii cu mine insumi reprezinta o rara ocazie de a petrece timp cu omul Nelson Mandela, in felul sau caracteristic de a fi: direct, clar, intim.

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Conversații cu mine însumi
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS