Convorbiri cu profesorul Y

Convorbiri cu profesorul Y
Author:
Genres: Fictiune, Literatura contemporana
Tags: Europa, Europa de Vest, Franta
Publisher: Paralela45
Publication Year: 2006
Length: 136

Fiindca prea putini critici scriu despre Celine, editorul sau Gaston Gallimard si recomanda scriitorului sa iasa cumva din umbra, sa „joace“ jocul epocii si sa devina, prin ce mijloace crede el de cuviinta, un autor mai vizibil. Cu spiritul sau in acelasi timp practic si de farsor, Celine isi imagineaza ca ar trebui ca un critic la moda sa-i ia un interviu.

About the Book

Asa s-au nascut Convorbirile, o arta poetica pusa in scena de autorul insusi, un text esential pentru a intelege creatia acestui mare scriitor. Pentru prima data in limba romana, Convorbirile uimesc prin actualitatea raspunsurilor: ce inseamna o carte vandabila, cum arata dedesubturile nu tocmai placute ale relatiei dintre autor si editor, ce rol joaca receptarea critica in consacrarea unei carti etc. Ironic, acid, bulversant, de un comic irezistibil, Celine ne ofera una dintre cele mai plastice imagini ale lumii literare de astazi.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Convorbiri cu profesorul Y
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS