Copilărie. Scene din viața provincială

Copilărie. Scene din viața provincială
Author:
Series: Scene de viaţă provincială, Book 1
Genre: Biografii
Tags: Africa, Africa de Sud, Republica Africa de Sud
Publisher: Humanitas
Publication Year: 2011
Length: 208

Copilarie este primul volum al trilogiei autobiografice Scene de viata provinciala.

Viata unui baiat de zece ani se schimba odata cu mutarea familiei sale in provincie. Scoala noua, colegii noi, regulile si ritualurile la fel de noi sunt tot atatea provocari pentru copilul a carui ambitie este sa fie cel mai bun din clasa.

About the Book

Pe de alta parte, viata intr-un orasel din Africa de Sud a anilor ’50 ii deschide ochii asupra unor probleme pe care pana atunci nu le banuise – relatiile intre parintii sai, locul sau in familie, prejudecatile rasiale si provinciale, inegalitatile sociale, cruzimea copiilor si a adultilor – si pe care incearca sa si le explice. Asa cum incearca sa raspunda intrebarilor tot mai tulburatoare legate de propriile sale simtaminte si trairi, pe care si le descopera treptat, cu uimire si teama. Doar iubirea pentru veld (campia nesfarsita unde se afla paradiziaca ferma a bunicilor lui) ii da sentimentul de apartenenta la un spatiu ce pare imuabil.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Copilărie. Scene din viața provincială
Average rating:  
 0 reviews
Other Carti-calatoare in "Scene de viaţă provincială"
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS