Copilul zânelor

Copilul zânelor
Author:
Series: Ordinul Dragonului, Book 1
Genres: Actiune&aventura, Fictiune, Istorie
Tags: Europa, Europa de Sud, Italia
Publisher: Polirom
Publication Year: 2013
Length: 256

Copilul zanelor, primul volum din seria Ordinul Dragonului, descrie misterioasele aventuri ale lui Luca Vero, un tanar cu insusiri nebanuite, si ale Isoldei, o frumoasa fata de saptesprezece ani inchisa intr-o manastire de un frate avar.

Ne aflam in Italia anului 1453 si toate semnele arata ca se apropie sfarsitul lumii. Invinuit de erezie si expulzat din manastirea sa, tanarul Luca Vero, in varsta de saptesprezece ani, este adus in randurile sale de un ordin religios secret - Ordinul Dragonului - si trimis sa cerceteze raul ce s-a raspandit pe tot cuprinsul Europei.

About the Book

Isolda este o fata de saptesprezece ani, inchisa intr-o manastire de propriul ei frate, ca sa nu poata mosteni averea tatalui. Cand maicile de aici incep sa umble in somn si sa aiba viziuni ciudate, Isolda este acuzata de vrajitorie, iar Luca, trimis sa o cerceteze, o va ajuta in schimb sa scape. Nevoiti sa se confrunte cu cele mai mari temeri ale lumii medievale –  magia neagra, varcolacii si nebunia, Luca si Isolda pornesc in cautarea adevarului, a propriului lor destin si a dragostei, aventurandu-se intr-o calatorie in lumea necunoscuta, spre adevarata figura istorica ce apara granitele crestinatatii si cuprinde secretele Ordinului Dragonului.

„Misiunea incredintata lui Luca – aceea de a gasi semne care prevesteau sfarsitul lumii – este o versiune fictiva a nelinistii resimtite de majoritatea crestinilor dupa caderea Constantinopolului.“ – Philippa Gregory

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Okian.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Copilul zânelor
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS