Crima lui Sylvestre Bonnard

Crima lui Sylvestre Bonnard
Author:
Genre: Literatură clasică
Tags: Europa, Europa de Vest, Franta
Publisher: Gramar
Publication Year: 2007
Length: 152

Anatole France este romancier, nuvelist, poet si critic literar. Membru al Academiei Franceze (1986).

Dupa debutul cu volumul „Alfred de Vigny” (1968) se afirma ca poet de orientare parnasiana („Poemes dores” / Poeme aurite; „Noces corinthiennes”/ Nuntile corintiene) si doua nuvele reunite in volumul „Jocaste et le chat maigre” (Jocasta si pisica slaba). Primul roman, aparut in 1881, „Crima lui Sylvestre Bonnard” a fost premiat de Academia Franceza.

About the Book

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Crima lui Sylvestre Bonnard
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS