Criminalul din umbră

Criminalul din umbră
Author:
Series: Berlin noir, Book 2
Genres: Fictiune, Horror&Thriller&Mister, Politista
Tags: Europa, Europa de Vest, Germania
Publisher: Polirom
Publication Year: 2008
Length: 392

In Criminalul din umbra, cel de‑al doilea volum al trilogiei Berlin Noir, Bernhard Gunther, detectivul particular cinic, dur, inteligent, dar totodata onest si uman, ne atrage intr‑o lume intunecata, cea a Germaniei anului 1938, unde este plasata actiunea romanului. Cand credea ca nimic nu‑l mai poate sur­prinde, Bernie, care tocmai investigheaza cazul unei vaduve devenite victima a unui santajist misterios, este convins, mai de voie, mai de nevoie, sa intre din nou in politie, pentru a prinde un criminal in serie ale carui victime, ucise dupa un anumit ritual, sunt adolescente ariene. Cele doua investigatii, pe parcursul carora Gunther intra in contact cu figuri istorice precum Himmler, Heydrich sau Arthur Nebe, ajung sa se supra­puna in mod neasteptat si il arunca in mijlocul unor masi­natiuni monstruoase puse la cale chiar de catre nazisti si impli­cand experimente psihiatrice si medicale.

About the Book

„Criminalul din umbra este o cursa alerta si captivanta prin meandrele unui labirint intunecat.” The Independent

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Criminalul din umbră
Average rating:  
 0 reviews
Other Carti-calatoare in "Berlin noir"
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS